Vi har kompetens inom en rad olika områden

Vi optimerar ditt bolag med rätt verktyg

Vi kommer att ta hand om all löpande bokföring (inklusive deklarationer till skatteverket) till din verksamhet och hjälper dig även igång med våra digitala tjänster för ett effektiv samarbete.

Löpande bokföring

Vi sköter din löpande redovisning månadsvis eller kvartalsvis genom våra digitala tjänster och såklart kundkontakt. Vi försöker alltid anpassa upplägget efter era behov för att hitta den bästa lösningen.

Årsredovisning & Bokslut

När räkenskapsåret går mot sitt slut är det dags att samla ihop alla arbeten som gjorts och detta genom ett bokslut och en årsredovisning. Krävs det en revision för ditt bolag så har vi också samarbete med en revisionsbyrå. Vi hanterar alla typer av bolagsformer.

Skattedeklarationer

Vi sköter alla typer av skattedeklarationer. nedan finner du en lista som vi sköter åt dig som kund; – AGI (arbetsgivaredeklaration på individnivå) – Momsdeklarationer – Inkomstdeklarationer för både privatpersoner och företag

Löneadministraton

Lönehantering kräver en hel del kunskap och uppdateringar för att det ska bli rätt. Med hjälp av vår kunskaper och affärssystem kan vi garantera dig som kund att du är i trygga händer. 

Bolagsbildning

Att starta ett bolag är enkelt men processen dit är lång. Med vår erfarenhet och kontaktnät gör vi detta smidigt och enkelt för er. Vi erbjuder dig en helhetslösning med personlig kontakt. Vi är med dig hela vägen från att köpa bolaget, registrera, öppna bankkonto till genomgång för hur ett företag sköts.

Digitalisering

Vi hjälper er att sätta upp en struktur för att digitalisera ditt företag. Som kund spara man då både mycket tid och pengar. Däremot kan man fokusera mer på ge råd till dig som ägare i företaget för att optimera resultat och ge bolaget rätta verktyg för en stabil tillväx

.

Rulla till toppen
Scroll to Top